Blade Verhuur

Feestje???

Huur een blade

Gemak dient de mens

Van office manager tot voetbalcoach… iedereen kan in een handomdraai een perfect biertje tappen. Met de BLADE. Een professionele biertap die zich overal thuis voelt. Van bbq tot verjaardag met familie. Het tapwonder van BLADE heeft drie unieke eigenschappen:

Lekker compact.
Dus je kunt ‘m makkelijk kwijt op een tafel, in de keuken of zelfs buiten op het terras.

Prachtig design.
Stijlvol. Modern. Indrukwekkend. De BLADE is een publiekstrekker tijdens de vrijdagmiddagborrel of je feestje thuis.

Enorm gebruiksvriendelijk.
Een professionele biertap. En dat zonder onderhoud, reiniging of externe koolzuurtanks. De Blade werkt heel gemakkelijk.

Lekker bier en meer……
Met één fust kun je wel een tijdje tappen. Die acht liter is namelijk genoeg voor zo’n 30 biertjes. En je kunt lekker afwisselen. Want behalve klassieke pilseners zoals Heineken en Birra Moretti, hebben we Heineken 0.0, Afflichem en Brand IPA op de tap.

Heineken, Heineken 0.0 en Afflichem Blond altijd op voorraad, op de andere fusten zit minimaal een week levertijd, dus alleen op bestelling.

CONTACT OPNEMEN

De huur van de Blade bedraagt €45,-(3 dg, o.b.v. afhalen) en wordt standaard geleverd met 24 bierglazen, een spoelset en een afschuimer.
Je kunt het pakket uitbreiden met extra glazen, vilt, dienbladen en/of sloven. (I.o. kan worden gevraagd naar ID)

Biersoort:

  • Heineken 5,0, € 29,50
  • Heineken 0.0, € 32,50
  • Afflichem Blond, € 39,50
  • Afflichem Triple, € 47,50
  • Brand IPA, € 38,50

De fustjes kunnen gekoeld worden aangeleverd. Geef vooraf aan hoeveel fustjes je wilt ontvangen. Deze zijn alleen via ons te verkrijgen, dus bestel voldoende.

Je kunt de Blade afhalen of tegen meerprijs kunnen we de BLADE bezorgen. Na retourontvangst van de Blade ontvang je de eindfactuur, waarbij we de geopende fustjes afrekenen.

Onze uitgangspunten

Sfeer

Samen proosten, gezelligheid en sfeervol….
De Blade werkt heel gemakkelijk. Stekker in het stopcontact, gekoeld fust plaatsen en de aan/uit schakelaar omzetten. Zonder koolzuur toch een perfect getapt biertje, want iedereen kan tappen met de Blade.

Bier proeven is bier beleven!
Graag willen wij die pure beleving met jullie delen.

Perfecte kwaliteit

8 liter fusten

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig

Copyrights Speciaalbierproeverij & Horeca de Lier.