Onze proeverijen

Onze drie mogelijkheden

Kies!

Proeven aan huis, bij ons in het café of online

Ben je op zoek naar een leuke activiteit op locatie of in een gezellige, sfeervolle kroeg? Een bierproeverij is ideaal als activiteit bij een diner, een barbecue of teambuilding. Samen met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie genieten van een originele en lekkere activiteit?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren diverse soorten bierproeverijen waarbij je kennis maakt met vele, verschillende bieren. De nadruk ligt op ongedwongenheid, gezelligheid en humor. We geven informatie over de biertjes op een dynamische manier zonder onder te duiken in allerlei vergaande kennis. Bij elke biertje geven wij informatie en leuke weetjes en feitjes. Dus echt voor iedereen toegankelijk. Onze proeverijen zijn verrassend en geschikt voor elk budget en gezelschap.

De minimale leeftijd van deelname is 18 jaar.
Wij bieden de proeverij op drie manieren aan:

 

  1. In onze sfeervolle, gezellige kroeg. Een kroeg met een eigen karakter waar ongedwongenheid en gezelligheid voorop staat.
  2. Bij jou op locatie, zowel thuis als op je bedrijf of bij je vereniging.
  3. Of je koopt bij ons bierpakketten en via een online verbinding worden de bieren via filmpjes bij je geïntroduceerd. Ideaal bij een barbecue met vrienden, collega’s of familie.

 

Wij werken samen met Catering de Heerlijkheid in Horssen. Je hebt dus ook de mogelijkheid om via onze heerlijke barbecue pakketten, diverse soorten hapjes, koude en warme buffetten bestellen. Alles gaat via ons dus geen verdere zorgen. Bel vrijblijvend voor informatie en/of een offerte.

Horeca de Lier werkt met al haar concepten op basis van maatwerk. Eigen wensen, ideeën of inbreng wordt van harte op prijs gesteld.
Samen maken we er een gezellige, onvergetelijke proeverij van.

CONTACT OPNEMEN

Onze uitgangspunten

Missie

Bier proeven is bier beleven!
Graag willen wij die pure beleving met jullie delen. De pakketten die wij aanbieden zijn aan te passen aan ieders wensen.
Elk biertje heeft z’n eigen smaak, geur en kleur en geeft hem zijn unieke karakter.

Speciaal bier moet je samen ervaren. Ontdek mooie speciaal biertjes met je vrienden, collega’s of vrienden.

Bekijk het bier

Proef het bier

Ruik aan het bier

Geniet van het bier

Copyrights Speciaalbierproeverij & Horeca de Lier.